Julkaistu 

Outokumpu lainaa taas ilmaiseksi kulkuneuvoja kesäpäiviksi

Polkupyöriä voi lainata ilmaiseksi käyttöön Vanhalta kaivokselta tai Kaunisniemen kahvilasta Särkiselän uimarannan läheltä. Jukka-Pekka Lätti/Outokummun kaupunki Polkupyöriä voi lainata ilmaiseksi käyttöön Vanhalta kaivokselta tai Kaunisniemen kahvilasta Särkiselän uimarannan läheltä.

Outokummun kaupunki jatkaa viime kesänä aloitettua polkupyörien lainausta.

Pirteän väriset kesäjopot tulivat lainattaviksi maanantaina ja ajokauden on arvioitu jatkuvan ainakin noin kuukauden verran eli lähelle elokuun puoliväliä.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Turkooseja pyöriä on lainattavissa Vanhalla kaivoksella ja Kaunisniemen kahvilalla.

Pyörän lainaaminen on täysin ilmaista. Lainaamista varten tarvitaan vain kuvallinen henkilöllisyystodistus. Lapsille on lainattavana myös kypäriä.

Lainaaja allekirjoittaa lainatessaan sopimuksen, ja pyörä palautetaan lainauspaikkaan saman vuorokauden aikana, toimipisteen aukioloaikojen puitteissa. Kadonneesta pyörästä kaupunki perii 300 euron maksun.

"Saimme viime vuoden Kesäjopokokeilusta erittäin myönteiset kokemukset, joten hyvää ja kysyttyä palvelua on ilo jatkaa jälleen tänä kesänä. Pyörät ovat viimevuotiseen tapaan Kummun koulun omistuksessa", kaupungin kehitysjohtaja Jukka-Pekka Lätti kertoo kaupungin tiedotteessa.

Ilahduttavana Lätti pitää sitä, että "Jopo-asemiksi" on keskeisiä matkailupaikkoja.

"Pyörät ovat nyt muun muassa matkailijoiden sekä leirintäalueella majoittuvien käytössä."

Kommentoi

Hae sivuilta