Julkaistu 

Hanna Huttunen ja Erkki Räsänen naimisiin

– Mitäs tässä, arki jatkuu kuin ennenkin, tiivistivät tuoreet rouva ja aviomies, Hanna Huttunen, 51, ja Erkki Räsänen, 48, maanantaina tuntonsa vasta kahden päivän ikäisestä avioliitostaan. Nimetkin pidettiin säädyn muuttuessa ennallaan.
Kaavilaisessa metallialan yrityksessä työskentelevä Räsänen viettää tältä erää viimeistä kesälomaviikkoaan. Kansanedustaja Huttusella ei ole varsinaista kesälomaa, ja kotiläksyjäkin on pitänyt tehdä.
– EU-asioiden tiimoilta olen töitä tehnyt ja ensi kuussa alkavat kesäkokoukset. Koronarajoitusten puitteissa olen liikkunut, viikko sitten olin Juuassa puhumassa. Mutta aion kyllä jonkun päivän ihan oikeasti lomaakin pitää...
Erkki Räsäsen päätyötä ei korona ole rajoittanut, mutta kakkostyön, esiintyvän taiteilijan ja entisen tangokuninkaan, kalenteri tyhjeni kahdessa päivässä.
Tätä luettaessa pieni häämatka on jo tehty, mutta Havaiji ei ollut osoitteena. Koto-Suomessa liikuttiin.
– Kainuu voisi olla yksi sellainen, olin siellä kauan sitten töissäkin ja vaimon puolelta sinne on myös sukujuuria, Erkki Räsänen pohti vaihtoehtoja matkan kynnyksellä.
– Ja Ylä-Karjala kiinnostaa, vaimo lisäsi.
Kuntavaalit lähestyvät ja aikanaan tulee muitakin vaaleja. Kansanedustajan suunnitelmat? Bryssel?
– Kuntavaaleihin olen jo lapun täyttänyt, Hanna Huttunen kertoi.
– Muuten olen sitä mieltä, että kolme tasoa on yhdelle ihmiselle liikaa joten maakuntatason aion jättää. Kotimaan politiikka kiinnostaa, EU:hun en ole pyrkimässä.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Kommentoi

Hae sivuilta