Julkaistu 

Outokumpu turvaa lasten ja nuorten liikkumistaOutokummun kaupunki tarjoaa kaikille peruskoululaisille ja varhaiskasvatuksessa oleville lapsille ikiomat heijastimet.
Lasten ja nuorten liikkumista turvataan jälleen tänä syksynä heijastinkampanjalla, jossa kaupunki tarjoaa kaikille Kummun E-9-koulun oppilaille sekä varhaiskasvatuksessa oleville lapsille omat Outokumpu-jousiheijastimet.
- Kaupunki tahtoo perinteisellä kampanjalla innostaa ja kannustaa kaikenikäisiä heijastimen käyttöön sekä muistuttaa turvallisesta liikkumisesta. Tämä on tärkeää ympäri vuoden, mutta korostuu erityisesti näin koulujen alkaessa ja syyskaudella, jolloin päivän pituus lyhenee ja keliolosuhteissa voi tapahtua nopeitakin muutoksia. Heijastin on kirjaimellisesti loistava tapa erottua - joka säällä, kaupungin hyvinvointikoordinaattori, kehitysjohtaja Jukka-Pekka Lätti kertoo.
Heijastimet tulevat jakoon Kummun koululle ja varhaiskasvatuksen toimipaikkoihin ensi viikosta alkaen.
Outokumpu-heijastimia on tulossa myös myyntiin Vanhan kaivoksen Kaivospuotiin, minkä lisäksi heijastimia jaetaan Okufest-kaupunkifestivaaleilla lauantaina 29. elokuuta.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Kommentoi

Hae sivuilta