Julkaistu 

Polvijärvellä otetaan varaslähtö maakuntapäivään

Pohjois-Karjalan maakuntapäivää juhlitaan Polvijärven torilla jo päivää ennakkoon koko perheen Torikarkeloilla perjantaina 28. elokuuta iltaviidestä kolme tuntia eteenpäin.

Tuolloin torilla on luvassa monenlaista nähtävää, tehtävää ja koettavaa.
Varsinaista maakuntapäivää vietetään seuraavana päivänä. Polvijärvellä otetaan siis varaslähtö sen juhlallisuuksiin.
Maakuntapäivän tämän vuoden teemana on lapset ja nuoret. Teema on huomioitu erityisesti Torikarkeloiden ohjelmassa, joiden pääjärjestäjä Polvijärven vapaa-aikapalvelut kuitenkin muistuttaa, että nähtävää ja tehtävää on kaikenikäisille.
Torilla on muun muassa pomppulinnoja sekä rodeohärkä ja tapahtuman aikana voi käydä tutustumassa vanhoihin autoihin ja paloautoon. Tarjolla on maksutta hernesoppaa ja torilla on mahdollisuus tutustua erilaisiin hankkeisiin ja polvijärveläisiin yhdistyksiin sekä toimijoihin niiden omilla esittelypisteillä.
Torilavan ohjelma alkaa laululeikeillä ja jatkuu ”1–2–3 Tulta!” -esityksellä ja edelleen Vessa on tuollapäin -teatteriesityksellä.
Tapahtumaan on vapaa pääsy. Järjestäjät huolehtivat, että tapahtumassa on käsienpesumahdollisuus ja riittävästi käsidesipisteitä samoin kuin että siellä noudatetaan turvaetäisyyksiä.
Karkeloihin tulijoita kehotetaan huolehtimaan itse hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta.
Pohjois-Karjalan maakuntapäivää juhlitaan jo kolmatta kertaa elokuun viimeisenä lauantaina ja osin myös edeltävällä viikolla. Tapahtumia on yli 40 ympäri maakuntaa.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Kommentoi

Hae sivuilta