Julkaistu 

Joensuun rautatieaseman pysäköintiin luvassa helpotusta

Uusi pysäköintitalo helpottaa Joensuun rautatieaseman pysäköintiruuhkia. Pohjois-Karjalan Osuuskauppa Uusi pysäköintitalo helpottaa Joensuun rautatieaseman pysäköintiruuhkia.

Joensuun rautatieaseman seutua palvelevan pysäköintitalon rakentaminen etenee. Ruuhkaista aseman pysäköintialuetta osaltaan laajentava P-Asemaparkki on saatu harjakorkeuteen.

Joensuun kaupungin ja Pohjois-Karjalan Osuuskaupan (PKO) neuvotteleman yhteistyösopimuksen mukaisesti PKO rakentaa ilman kaupungin rahoitusta pysäköintilaitoksen palvelemaan aseman yleistä pysäköintiä sekä asemanseudulle kaavoitetun asuntokorttelin ja PKO:n omistaman Sokos Hotelin pysäköintitarpeita.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Outokumpulaista osaamista edustaa se, että rakennuksen sähkösuunnittelusta on vastannut Sähkösuunnittelu Juha Eskelinen Oy.

Pysäköintilaitokseen tulee sen valmistuessa maan päälle neljä kerrosta, minkä lisäksi myös rakennuksen kattotasanne rakennetaan pysäköintitilaksi. Kattopysäköintiä on tarpeen mukaan mahdollisuus hyödyntää myös talvella. Pysäköintitaloon tulee noin 500 autopaikkaa, joista osa on varattu sähköautoille.

Koko rakennuksen alustava kustannusarvio on noin 11,2 miljoonaa euroa.

Kommentoi

Hae sivuilta