Julkaistu 

Kasvomaskien käyttö laajenee Polvijärvellä

Polvijärven kunta seuraa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) suositusta ja alentaa oman maskisuosituksensa koskemaan 12 vuotta täyttäneitä.

Kunta antoi tiistaina kaikille 12 vuotta täyttäneille vahvan suosituksen käyttää kasvomaskia julkisissa sisätiloissa, sisä- kuin ulkotiloissa järjestettävissä yleisötilaisuuksissa ja yleisissä kokouksissa, joissa lähikontakteja ei voi välttää. Aiemmin maskien käyttöä on suositeltu yli 15-vuotiaille.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Omaa suositustaan noudattaen Polvijärvi ottaa maskit käyttöön koulussa 6.–9. luokilla keskiviikkona 13. tammikuuta. Koulu on tiedottanut tarkemmin maskeista oppilaita ja heidän huoltajiaan Wilman kautta.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL päivitti kansalaisille tarkoitettua maskisuositusta 8. tammikuuta. Taustalla on Maailman terveysjärjestö WHO:n suositus, jonka mukaan 12-vuotiaiden ja sitä vanhempien tulisi noudattaa aikuisten maskisuositusten periaatteita.

Polvijärvi on toistaiseksi yksi niistä Suomen kunnista, joissa keväästä asti tilastoitujen koronavirustartuntojen määrä on pysynyt alle viiden tartunnan. Naapurikunnassa Outokummussa tartuntoja oli tiistaihin 12. tammikuuta mennessä kirjattu 13 kappaletta kevääseen asti ulottuvan tilastoinnin aikana.

Kommentoi

Hae sivuilta