Julkaistu 

Poliisilta lisätietoa Polvijärven läheltä piti -tilanteesta, vastaan tullut siirtyi valoilla huomauttamisen jälkeen toista kaistaa kohti

Poliisi on tiedottanut lisää Polvijärvellä tiistaina alkuillasta tapahtuneesta kohtaamisonnettomuudesta, jossa kaksi autoa osuivat toisiinsa kohtaamistilanteessa kyljistään.

Poliisi kaipaa myös havaintoja ja vihjeitä tapahtuneesta.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Joensuuntiellä tapahtuneessa onnettomuudessa vastaan tulleen mustan maasturimallisen auton vasen kylki oli koskettanut vastakkaiseen suuntaan ajaneen henkilöauton vasenta kylkeä.

Pohjoiskarjalainen nainen oli ajanut henkilöautolla Joensuuntietä Polvijärven suuntaan, kun häntä vastaan tullut maasturimallinen auto ei ollut vaihtanut kaukovaloja lähivaloille. Nainen oli väläyttänyt kerran valoja vastaantulijalle, jolloin hän oli huomannut auton siirtyvän hiljalleen hänen kaistalleen.

Maasturimallisen auton kuljettaja ei ollut korjannut auton linjaa ollenkaan, vaan nainen oli joutunut väistämään tätä ravin puolelle. Maasturin vasen kylki oli osunut vastaantulleen auton vasempaan kylkeen ja rikkonut siitä vasemman sivupeilin, vasemman etuoven ikkunan sekä tehnyt pelti- ja maalivaurioita koko vasempaan kylkeen. Nainen oli pysähtynyt läheiselle linja-autopysäkille. Sen sijaan maasturimallinen auto oli jatkanut matkaansa hiljentämättä.

Ambulanssimiehistö oli tarkastanut naisen, hänelle ei ollut tullut vammoja. Naisen auto oli sen sijaan vaurioitunut ajokelvottomaan kuntoon.

Mahdollisia havaintoja tapaukseen liittyen pyydetään ilmoittamaan Itä-Suomen poliisilaitoksen vihjesähköpostiin, vihjepuhelimeen tai poliisipäivystykseen.

Kommentoi

Hae sivuilta