Julkaistu    |  Päivitetty 

Uusi alueen elinvoimaopas jaossa, "muistutus miten paljon palveluita alueelta löytyy"

Outokummun Seutu toteutti elinvoimaoppaan nyt ensimmäistä kertaa. Outokummun Seutu toteutti elinvoimaoppaan nyt ensimmäistä kertaa.

Outokummun ja Polvijärven alueen palveluita esittelevä Paikallista osaamista -elinvoimaopas on ilmestynyt ja jaossa porrastetusti viikolla kaksi Outokummun ja Polvijärven alueella.

Aikakausilehden malliseen oppaaseen on koottu tärkeimpiä palveluita ja niiden yhteystietoja paikkakunnilta. Opas on tarkoitettu säilytettäväksi. Paikallista osaamista -julkaisussa on 36 sivua.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Opas on jaossa kaikkiin kotitalouksiin, jotka eivät ole kieltäneet mainosten jakoa. Opasta tulee jakoon myöhemmin tärkeimpiin asiointipaikkoihin ja se on tarjolla myös digitaalisena näköislehtenä. Oppaaseen pääset tutustumaan heti tästä linkistä

Lisäksi opasta on saatavilla myös Outokummun Seudun toimituksesta.

Oppaan on toteuttanut Outokummun Seutu yhteistyössä samaan konserniin kuuluvan PunaMustan kanssa. Yhteistyössä ovat olleet vahvasti mukana myös Outokummun kaupunki ja Polvijärven kunta.

"Halusimme tehdä tämän oppaan osoitukseksi siitä, että vastoin tuttua mantraa meillä on edelleen täällä Outokummussa ja Polvijärvellävaltavasti osaamista, palveluja ja työtä", toteaa päätoimittaja Esa Nevalainen oppaassa.

Opas on toteutettu nyt ensimmäistä kertaa.

Kommentoi

Hae sivuilta