Julkaistu 

Perjantaina jaossa uusi koronarokotusten erä ikäihmisille ja riskiryhmäläisille, "kaikki viestejä vastaanottavat eivät saa rokotetta heti"

Siun sote kertoo, että koronarokotusten ajanvaraus jatkuu perjantaina 19. helmikuuta aamukahdeksalta.

Perjantaina aikoja tulee varattavaksi noin 2 000.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Tällä viikolla Siun sotessa rokotetaan varatuilla ajoilla noin 1 400 iän tai sairauden vuoksi riskiryhmään kuuluvaa.

Perjantain ajanvarausvuoro koskee parhaillaan rokotusvuorossa olevia eli tänä vuonna 80 vuotta täyttäville tai sitä vanhemmille sekä 18–69-vuotiaat henkilöt, joilla on vakavalle koronavirustartunnalle erittäin voimakkaasti altistava sairaus.

Lisäksi rokotetta tarjotaan myös rokotusvuorossa olevien henkilöiden kanssa samassa taloudessa asuville omaishoitajille ja yli 70-vuotiaille henkilöille.

Ajat avoimeksi jatkossa maanantaisin

Siun sote kertoo, että jatkossa suurempi määrä koronarokotusaikoja avataan varattavaksi aina maanantaisin aamukahdeksalta, mikäli rokotteita saadaan suunnitelmien mukaan.

Siun sote on lähettänyt rokotusvuorossa oleville ikäihmisille tekstiviestimuistutuksen rokotusmahdollisuudesta. Perjantaina 19. helmikuuta tekstiviestejä lähetetään

sairauden vuoksi rokotusvuorossa oleville. Viestit lähetetään henkilöille, jotka ovat antaneet luvan viestien toimittamiseen.

Samalla kuitenkin muistutetaan, ettei rokotteita ei vielä ole määrällisesti riittävän paljon koko ryhmän rokottamiseen. Kaikki viestejä vastaanottavat eivät siis saa rokotetta heti, mutta oikeus rokotteeseen on voimassa tästä eteenpäin.

Siun sote lupaa, että rokotteita saapuu viikoittain, joten kaikki halukkaat saavat rokotteet aikanaan.

Kommentoi

Hae sivuilta