Julkaistu    |  Päivitetty 

Polvijärvellä on nyt todettu seitsemän koronatartuntaa

Pohjoiskarjalaisilla on kuluvan viikon aikana varmistunut kansallisen tartuntatautirekisterin mukaan 25 uutta koronavirustartuntaa. Tartunnat keskittyvät Joensuuhun, jossa on niihin liittyen selvitetty myös useampia laajempia altistumisia loppuviikon ja viikonlopun aikana.

Joensuulaisessa Jukolan päiväkodissa on asetettu karanteeniin 21 henkilöä koronavirukselle altistumisen vuoksi. Tulliportinkadun normaalikoulun lukiosta on puolestaan 18 henkilöä ohjattu oireseurantaan.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen mukaan outokumpulaisilla on todettu kaikkiaan 16 koronavirustartuntaa koko epidemian aikana. Polvijärvellä vastaava luku on seitsemän.

THL:n tartuntatautirekisterissä kerrotaan tautitapaukset kunnittain niiden kuntien osalta, joissa tapauksia on viisi tai enemmän. Polvijärvellä viiden tapauksen raja meni rikki keskiviikkona, maaliskuun viimeisenä päivänä. Sittemmin kunnassa on diagnosoitu kaksi koronatapausta lisää.

Pohjois-Karjalassa koronatapauksia on viimeisen kahden viikon aikana todettu 31,1 sataatuhatta asukasta kohden. Ilmaantuvuusluku on maan seitsemänneksi pienin. Koronan ilmaantuvuus on tällä hetkellä pienintä Länsi-Pohjassa (11,7), suurinta Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella (280,5).

Suomessa koronavirustartuntoja on diagnosoitu kaikkiaan 79 396. Määrä on lisääntynyt 302 tapauksella sitten eilisen.

Kommentoi

Hae sivuilta