Julkaistu 

Saara ja Antti Pulkkinen Polvijärven K-Market Nuotan kauppiaiksi

Saara ja Antti Pulkkinen Polvijärven K-Market Nuotan kauppiaiksi K-Ryhmä

Saara ja Antti Pulkkinen aloittavat Polvijärven K-Market Nuotan kauppiaina 3. toukokuuta.

Pulkkiset ovat taustaltaan kaupan alan ammattilaisia.
Saara on työskennellyt aikaisemmin S-ryhmässä. K-ryhmän kauppiasvalmennukseen kuuluvan harjoittelun hän on tehnyt Timosilla Joensuun K-Market Suvantokadulla ja Hammaslahdessa.
Antti on työskennellyt koko työuransa S-ryhmässä, muun muassa 17 vuotta Joensuun Prisman päivittäistavaraosastolla, ja viimeisimpänä S-Market Tohmajärven marketpäällikkönä.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Saara ja Antti aloittavat innostuneina kauppiasuransa Polvijärvellä: - Tuntuu aivan mahtavalta! Sami ja Jonna Vartiainen ovat tehneet hyvää työtä kaupan eteen ja siitä meidän on hyvä jatkaa kehittämistä.
Pulkkiset lupaavat tarjota asiakkailleen toiveita ja tarpeita vastaavia tuotteita ja palveluita.

- Tarkoituksena on olla mukana kylän toiminnassa myös kaupan ulkopuolellakin. Haluamme, että Nuotta tunnetaan jatkossakin hyvästä asiakaspalvelusta, sekä siitä, että sieltä saa kaiken tarvittavan nopeasti ja helposti.

Vastuullisuustyö kuuluu K-Market Nuotan kaupan arkeen, kauppiaspari ilmoittaa. Ruokahävikkiä minimoidaan kaikin tavoin ja sopivat tuotteet lahjoitetaan ruoka-apuun. Lähialueen tuottajien tuotteita suositaan valikoimissa. Nuotassa panostetaan myös työnteon ja asioinnin turvallisuuteen.

Pulkkisten perheeseen kuuluvat 4-vuotiaat kaksospojat Otto ja Oiva, sekä kaksi koiraa. 

- Vapaa-aika kuluu molemmilla frisbeegolfin merkeissä. Mieluinen harrastus on myös retkeily perheen kesken, kertovat Saara ja Antti.

Kommentoi

Hae sivuilta