Julkaistu    |  Päivitetty 
Pasi Huttunen

Metallityö Mutasen halli-investoinnin ajoitus meni nappiin eikä edes isoimman asiakkaan Outotecin myynti ulkomaille huoleta TILAAJILLE

Yrittäjä Jari Mutasen asiakaskuntaan kuuluu paljon viljelijöitä, joten uuden hallin avajaisiin viime viikon keskiviikkona puimuriesittely oli luonteva lisä. Puimuri komeili hallissa, koska huono sää esti puintinäytöksen. Pasi Huttunen Yrittäjä Jari Mutasen asiakaskuntaan kuuluu paljon viljelijöitä, joten uuden hallin avajaisiin viime viikon keskiviikkona puimuriesittely oli luonteva lisä. Puimuri komeili hallissa, koska huono sää esti puintinäytöksen.

Kysyntä polvijärveläisen Metallityö Mutasen tuotteille ja palveluille on kasvanut siinä määrin, että uusi halli oli tarpeen. 480 neliön halli, jonka noin 60 neliön välitila varasto- ja sosiaalitiloineen yhdistää vanhaan halliin, on lähes valmis ja toiminta on täydessä tikissa yrittäjä Jari Mutasen arvion mukaan vuoden loppuun mennessä. Hänellä on tällä hetkellä kaksi työntekijää ja lisäksi muutama toiminimellä tekevä tarpeen mukaan.

Hae sivuilta