Julkaistu    |  Päivitetty 
Pasi Huttunen

Viuruniementien huono kunto hankaloittaa matkailun kehittämistä Outokummussa ja heijastelee Polvijärvelle saakka TILAAJILLE

Pitkälahden satama-alueen infra antaisi myöten vaikka minkälaiseen toimintaan ja paikalla on tyhjillään tilat sekä kahvilalle että terassille. Tällä hetkellä palveluita ei juurikaan ole. Jos liikenne alueella lisääntyisi, olisi kysyntääkin enemmän. Pasi Huttunen Pitkälahden satama-alueen infra antaisi myöten vaikka minkälaiseen toimintaan ja paikalla on tyhjillään tilat sekä kahvilalle että terassille. Tällä hetkellä palveluita ei juurikaan ole. Jos liikenne alueella lisääntyisi, olisi kysyntääkin enemmän.

Valamosta Heinävedeltä voisi hyvin edetä matkailureitti Outokummun ja Polvijärven kohteiden kautta Kolille. Jos olisikin napannut jo viinit mukaan Valamosta, niin kääntymällä seututielle 477 voisi Kaksolan marjatilallta hakea marjat ja mehut sekä vaikka majoittua. Lähellä olisi myös Pitkälahden satama-alue, josta voisi kehittää upean kohteen kesälle kahviloineen ja vaikkapa erilaisten vesipelien vuokrauksineen.

Hae sivuilta