Julkaistu    |  Päivitetty 
Pasi Huttunen

Paikallisten ääni halutaan saada kuuluviin susiasioissa Outokummussa ja Polvijärvellä - Susireviirityöryhmä käyntiin lähiaikoina TILAAJILLE

Kuvassa lukijan lähettämä kuva sudenjäljestä kymmenen vuoden takaa. Tälä hetkellä susikanta on suurempi kuin pitkään aikaan ja susiasiat puhuttavat yhä enemmän myös Outokummussa ja Polvijärvellä. Kuvassa lukijan lähettämä kuva sudenjäljestä kymmenen vuoden takaa. Tälä hetkellä susikanta on suurempi kuin pitkään aikaan ja susiasiat puhuttavat yhä enemmän myös Outokummussa ja Polvijärvellä.

Paikalliset halutaan mukaan vaikuttamaan susiasioihin myös Outokummussa ja Polvijärvellä. Suomen Riistakeskus järjesti maanantaina tilaisuuden, jonka tavoitteena oli laittaa alulle susireviirityöryhmän muodostaminen Outokummun, Polvjärven ja Liperin alueelle. Paikallisen tiedon saaminen mukaan päätöksentekoon nähdään tärkeäksi, koska sudet herättävät voimakkaita tunteita puolesta ja vastaan. Ilman toimivaa, asiallista keskustelua tilanne kärjistyy helposti. OIkeuden ottaminen omiin käsiin susiasioissa ei sekään ole tuntematon ilmiö.

Hae sivuilta