Julkaistu 
Hanna-Leena Kunttu

Pakettiautoilija liukasteli Polvijärvellä - Onnettomuudesta selvittiin säikähdyksellä

Eilen keskiviikkona Joensuun seudulla sattui useita ulosajoja ja kolareita huonon ajokelin vuoksi. Pohjois-Karjalan pelastuslaitoksen mukaan ajoneuvoja suistui penkoille, jäi jumiin mäkiin sekä osui toisiinsa.

Yksi onnettomuuksista tapahtui iltapäivällä Polvijärvellä, kun pakettiauton kuljettaja menetti ajoneuvonsa hallinnan. Auto suistui perä edellä vastakkaisen kaistan yli penkalle, jääden osittain ajoväylälle.

Yksin liikkeellä ollut kuljettaja ei loukkaantunut onnettomuudessa, eikä pakettiautoonkaan tullut vaurioita. Tilanteesta selvittiin toisin sanoen säikähdyksellä.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Pelastuslaitoksen henkilöstö ohjasi liikennettä tapahtumapaikalla ja siirsi auton pois kaistalta. Myös tapahtumapaikalle pysähtynyt sivullinen oli avuksi varoittaessaan muita tielläliikkujia tapahtuneesta – pelastusviranomaiset kiittävätkin häntä avusta.

Pelastuslaitos muistuttaa vielä, että ajonopeus tulisi aina sovittaa vallitseviin keliolosuhteisiin, jotka saattavat näin talviaikaan vaihdella paljonkin. Myös turvavälit toisiin tielläliikkujiin on hyvä pitää asiallisina.

Kommentoi

Hae sivuilta