Julkaistu    |  Päivitetty 
Pasi Huttunen

Aurinkoinen Okufest tarjoili mäkiautoilua, musiikkia, muotia, katusirkusta ja hyvää ruokaa - täällä kuvagalleria

Katusirkusesitys Motosikai oli Okufestin kiistaton vetonaula. Hurjimmat temput selvästi jännittivät etenkin pienimpiä, jotka elivät joka hetkessä mukana. Jännittivät, mutta eivät sentään liikaa. Pasi Huttunen Katusirkusesitys Motosikai oli Okufestin kiistaton vetonaula. Hurjimmat temput selvästi jännittivät etenkin pienimpiä, jotka elivät joka hetkessä mukana. Jännittivät, mutta eivät sentään liikaa.

Okufest päästiin vihdoin järjestämään vuosien tauon jällkeen viime lauantaina ja innostus paistoi festarikävijöiden kasvoilta. Lisäksi paistoi punoitus, sillä päivä oli aurinkoinen ja kuuma.

Mäkiautoilla hurjastelu, katusirkus, hyvä musiikki ja hyvä ruoka tekivät kaikki kauppansa. Eräälläkin hampurilaiskojulla tiedetään olleen päivän mittaan tuntien mittainen jono. Päivän alkajaisiksi vietettiin myös Kummunkadun avajaiset. Nekin viivästyivät vuosilla koronan vuoksi. Aivan viime hetkellä joku muisti mainita, että samalla ne olivat myös Digiväylän avajaiset. 

Ihmiset vaikuttivat yleisesti tyytyväisiltä järjestelyihin, joskin joku oli ilmeisesti purkanut pahaa mieltään katkomalla muutaman nuoren puun Kummunkadun varrelta. Keskustelua herätti myös se, olisiko koko pitkän päivän jatkuneen festarin tapahtumat voinut hyvin tiivistää hiukan lyhyempään aikaan. Osa toivoi myös enemmän ruokakojuja, sillä niitä oli paikalla yllättävän vähän. Kuuleman mukaan yllättäviä peruutuksia esimerkiksi laiterikkojen takia oli tullut, eikä esimerkiksi muikkuja saanut.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Kommentoi

Hae sivuilta