play

Viesti oli selkeä: myös pieneltä paikkakunnalta voi ponnistaa kohti unelmia

Raili Walling(vas.), oli kannustamassa Örniä Lahdessa. Kotisohvilla kannustusjoukoissa olivat myös Raili Tanskanen ja Päivi Sirviö.

Raili Walling(vas.), oli kannustamassa Örniä Lahdessa. Kotisohvilla kannustusjoukoissa olivat myös Raili Tanskanen ja Päivi Sirviö. Kuva: Emmi Simonen

Emmi Simonen

Polvijärvellä Santeri Örnin juhlahumu jatkui vielä Polvijärven Urheilijoiden järjestämällä mitalikahvitilaisuudella vapaa-aikatalon kahviossa torstaina 3. elokuuta. Paikalla oli seuran hallintoa sekä viestijoukkue. Tunnelma oli aidon positiivinen ja kannustava. Kun Örn, valmentaja Jarno Tenhunen ja Örnin tyttöystävä Ella Remes saapuivat paikalle, puhkesivat kannattajat iloisiin huudahduksiin ja aplodeihin. Polvijärven Urheilijoiden puheenjohtaja Jill Bessendorffer-Pelli piti alkuun lyhyen ja tunteikkaan puheen, jossa hän muun muassa kiitti kaikkia paikallaolijoita siitä, että he olivat valinneet olla PoU:laisia ja kuinka ahkerasti on töitä saavutusten eteen hyvinä ja huonoinakin päivinä tehty. Puheessa käsin kosketeltavaa oli myös se jännitys, joka perjantaina oli ollut kannustusjoukoilla, niin paikan päällä Lahdessa kuin kotisohvilla.