play

OuPa voitti toistamiseen PoPS-78:n

Markku Laitinen

Futsalin miesten nelosen turnauksessa Lehmossa Outokummun Pallo voitti Polvijärven Palloseura-78:n maalein 9-3 (4-1,5-2). PoPS pelasi tämän ottelun kuudella pelaajalla, kun loukkaantumisen ja sairastapauksen takia pelaajia puuttui kokoonpanosta. OuPalta puuttui kokenut Timo ”Tinke” Tahvanainen. OuPan peliasussa pelasi ensimmäisen ottelun Dimitri Klimov, jolla on pelikokemusta toiseksi korkeimmalta sarjatasolta joensuulaisessa Riverballissa. Kun OuPalla oli pelaajia kolmeen kentälliseen, niin joukkue pystyi pitämään hyvää vauhtia pelaamisessa. OuPan Giorgi Tchanturia teki ottelun alkuun kaksi maalia, mutta PoPS:n Niklas Hyvärinen teki aloituksen jälkeen kavennusmaalin. Vielä ennen puoliaikaa OuPan johto vankistui Yaremenko Kostiantyn kahdella maalilla. OuPan myllytys jatkui toisella jaksolla ja maalintekijöinä onnistuivat Giorgi Tchanturia, Eemeli Huttunen, Eetu Huovinen ja Dimitri Klimov. PoPS:n toisen jakson maalintekijät olivat Petri Tanskanen ja Hannu Aspelund. PoPS sai toiseen otteluun mukaan Teemu Hallikainen. PoPS avasi pistetilin, kun vastustajana ollut Lehmon Pallo kukistui maalein 7-3 (2-0, 5-3). Pelikokemuksen myötä PoPS:n peli on parantunut ja maalinteko onnistuu. Maalintekijöinä tässä voitokkaassa ottelussa toimivat Niklas Hyvärinen (3), Hannu Aspelund, Karri Aspelund ja Teemu Hallikainen.