play

Hanna Huttunen ehdolle Keskustan varapuheenjohtajaksi

Kuva: Kari Kauppinen

Pasi Huttunen

Kansanedustaja Hanna Huttunen asettuu ehdolle keskustan varapuheenjohtajaksi. Hän kertoo saaneensa paljon pyyntöjä asettua ehdolle.

Keskustan ylimääräinen puoluekokous pidetään Turussa 23. syyskuuta ja sen varsinainen tarkoitus on nimetä puolueen ehdokas presidentinvaaleihin, mutta puolueen varapuheenjohtaja Riikka Pakarinen ilmoitti erostaan toukokuussa, joten varapuheenjohtajakin valitaan.

– Asetun ehdolle varapuheenjohtajaksi, koska uskon keskustaan, Huttunen summaa.

Huttunen kertoo painottavansa aluepolitiikkaa ja muistuttaa, että etenkin Itä- ja Pohjois-Suomen tilanne on muuttunut peruuttamattomasti.

– Keskustaa tarvitaan keskittämisen vastavoimaksi ja vaihtoehdoksi pitämään koko Suomen, maan jokaisen kolkan ja eri puolilla maata, kaupungeissa ja maaseudulla, asuvien ihmisten puolta. Suomea ja suomalaisia ei saa päästä jakaantumaan kahtia.

Lisäksi hän asettelee puoluettaan vastavoimaksi vastakkainasettelun kärjistymiselle.

– Suomi on vaarallisella tiellä. Vastakkainasettelu kärjistyy, vaikka elämme aikoja, jolloin suomalaisten yhteenkuuluvuutta ja yhteiskuntamme eheyttä pitäisi kaikin tavoin lisätä. Keskustan pitää olla sillan-, sovinnon- ja yhteistyön rakentaja, vaikka se ei heti pikavoittoja toisikaan.

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta